Így távolítsd el a jeget a fagyasztóból alufóliával
Órákat spórolhatsz ezzel az egyszerű módszerrel, ráadásul ki sem kell kapcsolnod a hűtőt!
Németh OrsiÓrákat spórolhatsz ezzel az egyszerű módszerrel, ráadásul ki sem kell kapcsolnod a hűtőt!
Németh OrsiHa te is szeretnéd csökkenteni az ételpazarlást, most eláruljuk, milyen trükkel küszöbölheted ezt ki.
NosaltyMegvetted a gránátalmát, de még nem volt időd megpucolni (valljuk be, ez egy külön program)? Felvágtad a gránátalmát, és betetted a hűtőbe későbbre? Napi Tippünkből megtudhatod, pontosan mennyi ideig hagyhatod a gránátalmát a hűtőben!
Szász NóriOtthon Tippünkben eláruljuk, mi az a furcsa, de hatékony módszer, amivel szagtalaníthatod a hűtődet.
Szász NóriVan olyan, amit a hűtőben tartasz, pedig nem is étel? Krém, gyógyszer, esetleg az angórapulcsid, ami úgy nem bolyhosodik? Máris mondjuk, mi mehet még a hidegre:
NosaltyMindennapi konyhai praktikáink közül az egyik kedvencünk, hogy ha szeretnénk meghosszabbítani a fűszernövények élettartamát, akkor betesszük a hűtőbe. Napi Tippünkben most azt is eláruljuk, melyik az a fűszernövény, aminél ezt kerüld el.
Szász NóriA hűtőtakarítás nem a legjobb móka, de ezzel a netes trükkel legalább gyerekjáték. Mai Otthon Tippünkből megtudhatod, miről is van szó pontosan.
NosaltyAggodalmukat fejezték ki a szakértők azzal kapcsolatban, hogy a spórolás miatt esetlegesen több lehet az ételmérgezés.
NosaltyA fagyasztott és nyers csirkénél egyértelműen szag alapján meg lehet állapítani, mikortól nem érdemes fogyasztani – de mi a helyzet a kész, főtt vagy sült csirkehússal?
Stuth-Nagy NikiTrükkös dolog a haltárolás, hiszen még a hűtőszekrényünkben is könnyen megromolhat az a szép darab filé, amit korábban vásároltunk az árusnál. Minden a megfelelő tárolási körülményeken múlik, nézzük, mik ezek!
Lakos BenedekMár megint bennfelejtetted a maradékot a hűtőben, és minden átvette a megbontott szardínia, a marhapörkölt és a megbarnult banán illatát? Három módszert mutatunk a hűtő könnyed illatosítására.
NosaltyA hűtőtisztítás senkinek sem a kedvenc elfoglaltsága, de ha elkerülöd ezt a nyolc hibát, megkönnyítheted a saját dolgodat.
Szász NóriA vajtárolással kapcsolatban sokszor felmerül a kérdés: hűtőszekrényben vagy szobahőmérsékleten tartsuk? Most elmondjuk, mire kell figyelni!
NosaltyImádjuk a sajtokat, a fokozott ízélmény érdekében azonban nem mindegy, mikor fogyasztjuk őket.
NosaltyA karácsonyi dekoráció nem csak látvány kérdése: tudatos elrendezéssel és harmonikus színválasztással az otthon valódi menedékké válhat az ünnepek alatt. A feng shui szemlélete segít abban, hogy a díszítés ne csak szép legyen, hanem támogassa a nyugalmat, az örömöt és az együtt töltött idő minőségét is.
NosaltyMa egy igazán szénhidrátdús menüsor érkezik ropogós előétellel, szuperzöld és szupergyors tésztával, majd egy olasz süteménykülönlegességgel.
NosaltyAz ünnepi készülődésnek nem kell kapkodásról és konyhai káoszról szólnia. Tóth Szilárd Michelin-csillagos séf szerint egy kis előretervezéssel, tudatos bevásárlással és jól kihasznált konyhai eszközökkel a karácsonyi főzés is lehet nyugodt, közös élmény – ehhez pedig az LG új, beépíthető konyhai készülékei is praktikus segítséget adhatnak.
NosaltyMegnyitott Kapás Boglárka világbajnok úszó és férje, Telegdy Ádám közös kávézója, méghozzá Budapest V. kerületében.
A mandarin a téli időszak slágere, amit szívesen pucolgatunk tízórai és uzsonna gyanánt is. Tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, de vajon mennyire egészséges, ha minden nap fogyasztjuk?
A hókifli azon adventi kedvencek közé tartozik, amit minden évben elkészítünk, és nem azért, mert bárki vagy bármi kötelezne minket erre, egyszerűen érezzük, hogy kell. Mai Napi Tippünkben 3 olyan trükköt mutatunk, amitől igazán omlóssá válik.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...
Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...