Az új hűtőtisztító trükk, melyért az egész net rajong

A hűtőtakarítás nem a legjobb móka, de ezzel a netes trükkel legalább gyerekjáték. Mai Otthon Tippünkből megtudhatod, miről is van szó pontosan.

A hűtőtakarítás nem a legkedvesebb elfoglaltságunk, így legöbben csak ritkán állunk neki a feladatnak. Persze ez nem csoda, hiszen ki kell pakolni az egész berendezést, és a hideg (vagy a jég) sem könnyíti meg a dolgunkat. Szerencsére egy többgyerekes háziasszony kitalálta a megfelelő megoldást, és egyszerűsítette a hűtőtakarítást.

Az új hűtőtisztító trükk, melyért az egész net rajong

Üröm az örömben, hogy mielőtt bevetnénk ezt a trükköt, még egyszer utoljára, alaposan ki kell takarítanunk a hűtőt a megszokott módon. Ha ezzel megvagyunk, akkor töröljük szárazra az üvegpolcokat, és borítsuk be folpackkal. Hogy miért van erre szükség? Mert ha rájuk csöppen vagy ragad valami, elegendő lehúzni és újra cserélni a folpackot, ahelyett, hogy órákig kellene sikálni a fridzsidert.

Nekem is csak fiaim vannak, akik folyton összepiszkolják a hűtőt. A legbosszantóbb az egészben, hogy úgy tesznek, mintha mi sem történt volna

– írta az egyik hozzászóló. De ő csak az egyik volt, aki éltette a remek trükköt, rengeteg más felhasználó szerint is nagyszerű. Egy biztos: egy próbát megér.

Forrásunk volt.


Még több otthoni tippet és trükköt leshetsz el innen:

Címlapról ajánljuk

További cikkek