Ezzel a trükkel soha többé nem lesz keserű a hagyma
Napi Tippünknek köszönhetően soha többé nem kell keserű hagymára harapnod a kedvenc szendvicsedben!
Szász NóriNapi Tippünknek köszönhetően soha többé nem kell keserű hagymára harapnod a kedvenc szendvicsedben!
Szász NóriA netezőket teljesen ledöbbentette a The Kardashians új része, melyben Kim Kardashian gyereke, North West nyers, hámozatlan vöröshagymát csemegézget.
NosaltyAz olasz nagymamáktól rengeteget lehet tanulni a főzésről. Mai Napi Tippünkben viszont egy elég kétséges és szürreális praktikát mutatunk, amihez nincs szükség vágódeszkára sem. Így vágják fel ők a hagymát – te kipróbálnád?
Szász NóriA hagymával való főzés időnként könnyfakasztó, de megéri minden egyes könnycsepp! Mi, magyarok ráadásul előszeretettel tesszük bele a hagyma legkülönbözőbb fajtáit szinte mindenbe. Inspirálódjatok hagymás ételekkel!
NosaltyHa a lehelleted nem is lesz megnyerő, a konyhai tudásod biztosan leveszi a lábáról az összes vendéget. Ráadásul senki nem fogja tudni megállni, hogy ne kóstolja meg ezeket a falatokat, szóval a „mellékhatása" mindenkit érint.
NosaltyHa nem javul a helyzet, akkor majd csak drága import termékekkel lehet pótolni a zöldséget.
NosaltyEgyre nagyobb hiány van az említett alapélelmiszerből, arról nem is beszélve, hogy az utóbbi időben külföldön már több mint 150 százalékkal emelkedett az ára.
NosaltyLegújabb Napi Tippünkben mutatunk egy ‚,zseniális" trükköt, amivel seperc alatt megküzdhetsz a csúszós hagymalevelekkel. De, ami legjobb, hogy a tippünkkel ezentúl mindig tökéletes vékony hagymaszeleteket kapsz majd.
NosaltyAnnyira megemelkedett az említett zöldség nagykereskedelmi ára, hogy azt már a fogyasztók pénztárcája is megérzi majd.
NosaltyAz erőtől csillogó haj, a soha nem töredező körmök és a ragyogó bőr nemcsak az esztétika, hanem az egészség szempontjából is fontosak. A legtöbben különböző vitaminokkal és étrend-kiegészítőkkel próbáljuk elérni a nekünk tetsző eredményt – ám ezek nem mindig válnak be. Létezik viszont egy anyag, ami tényleg képes csodát tenni ezekkel az érzékeny területekkel.
NosaltyCsúnya világ jön: év végére eltűnhetnek a magyar zöldségek a boltokból. A termesztők nem bírnak lépést tartani a válság áraival.
NosaltyA hagyma a legtöbb ételünk alapját adja, ezért mindennapos szereplő a konyhában. Sok apró trükk ismert vele kapcsolatban, a mai Napi Tipp ezek közül az egyikre fókuszál majd. A sónak köze van hozzá.
Lakos BenedekSzinte teljesen eltűnt a makói hagyma a magyar földekről, a piacon pedig a külföldi, zömmel spanyol, olasz és német fajták vették át az uralmat.
NosaltyA hagymát nem csak párolni érdemes a főzés elején, ez az alapanyag ugyanis a legfinomabb kiegészítője lehet a sült húsoknak. Napi tippünkben ma azt mutatjuk meg, hogyan és mivel érdemes karamellizálni egy-két fej friss vöröshagymát.
NosaltySokan meg sem mozdulnak a kedvenc fitneszapplikációjuk nélkül. Most viszont úgy tűnik, nem is annyira hasznosak, mint gondoltuk – különösen akkor, ha a motivációról van szó.
Szabó AnnaEzen a hétvégén nem töltünk majd kevés időt a konyhában, mert a rakottasok és a kelt tésztás csigák is igényelnek némi pepecsmelót, de ha kinézünk az ablakon, annyira nem is bánjuk.
NosaltyKlasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Sok gyümölcs héja sajnos a kukában végzi, pedig gyakran ezek a részei a gyümölcsnek a leggazdagabbak tápanyagokban. Íme öt gyümölcs, amelynek a héja ehető, és akár a táplálkozásunkat is gazdagíthatja.
Karácsony táján minden akció duplán számít, ilyenkor ugyanis hatványozódnak a kiadásaink. Ezt meglovagolva a boltok, diszkontláncok hatalmas leárazásokkal várják a vevőket. Ezúttal az ALDI trappistaakciójára figyeltünk fel.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...