Így készíthetsz kés nélkül vékony hagymaszeleteket

Legújabb Napi Tippünkben mutatunk egy ‚,zseniális" trükköt, amivel seperc alatt megküzdhetsz a csúszós hagymalevelekkel. De, ami legjobb, hogy a tippünkkel ezentúl mindig tökéletes vékony hagymaszeleteket kapsz majd.

A legtöbb otthoni séf számára a hagyma felvágása jelenti a főzési folyamatok egyik legrettenetesebb részét, hiszen a procedúra szó szerint könnyre fakaszt. A hagymaszeletelés valóban nem túl nagy élvezet. Gondolj csak bele, hogy a nehezen eltávolítható héjon kívül még a csúszós vékony rétegekkel is meg kell küzdened, ami természetesen megnehezíti a szeletelést. Így a feladat a kívántnál mindig tovább tart. De csak mostanáig, ugyanis az alább bemutatott trükkel ezentúl pár perc alatt megleszel a hagymaszeleteléssel.

Így készíthetsz egyszerűen kés nélkül vékony hagymaszeleteket

A @casa_tips nevű TikTok felhasználó nemrég közzétett egy videót, amiben bemutatott egy zseniális hagymaszeletelési trükköt. A szeleteléshez mindössze egyetlen egyszerű konyhai eszközre lesz szükséges, ami már ott lapul a fiókodban.

@casa_tips Réponse à @annamagdalena671 Pro Tutorial to chop onions part 2 ! How to deal with the rest of the onion ? Our chef Jérôme will explain to you in this TikTok. 😎 No more struggle, just satisfaction #casatips #kitchen #onion #viral ♬ son original - Casa Tips

Ahogy a videóban is látszik, a felhasználó egy villát szúr a hagymába, majd a hámozó segítségével hajszálvékony szeleket vágja a zöldséget. A felvételt már több mint 10 ezren megtekintették és a kommentek alapján úgy tűnik, hogy a szimpla trükk minden követőt lenyűgözött.

Az otthoni séf tippje tényleg megkönnyíti a hagymavágást, így szerintünk mindenképpen megér egy próbát.

Te hallottál már erről a trükkről?

Forrásunk volt.


Még több konyhai trükk:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?