Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A zúza a baromfiak zúzógyomra. Feladata a táplálék felaprítása, és ennek emésztőnedvekkel való összekeverése. Két félből áll, és mindkét oldalán van egy-egy ezüstös ínlemez. Ez utóbbi a csirkezúzánál, a készítés során, nyugodtan rajtamaradhat, de pl. a kacsa zúzájáról el kell távolítani, mert ehetetlen.
A zúza finomrostú, jóízű sötét hús, ami gyakorlatilag zsírmentes.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Frissen 1-2 napig hűtőben vagy fagyasztva.

Zúza alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!