Prosecco - habzóbor

Leírás

A habzóbor, másnéven gyöngyöző bor egy igen könnyed, fiatalos, frissítő és üdítő hatású borspecialitás. Hasonló eljárással készül, mint a hagyományos bor, csak szénsavval dúsítják. Kiváló üdítő jellegű bor és aperitif is egyben. A prosecco egy olasz habzó borkülönlegesség, melyet Glera (Prosecco) szőlőből készítenek.

Prosecco - habzóbor
80
Kalória
0.1g
Fehérje
3.7g
Szénhidrát
-
Zsír
86.6g
Víz
-
Koleszterin
-
Élelmi rost
-
Cukor

100 g Prosecco - habzóbor

fehérjetartalom

0.07 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

3.74 g

víztartalom

86.56 g

gramm prosecco - habzóbor?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0.07 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

víz

86.56 g

vitaminok

14 találat (szűretlen)

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek

Top Receptek

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...