Prosecco - habzóbor

Prosecco - habzóbor

Leírás

A habzóbor, másnéven gyöngyöző bor egy igen könnyed, fiatalos, frissítő és üdítő hatású borspecialitás. Hasonló eljárással készül, mint a hagyományos bor, csak szénsavval dúsítják. Kiváló üdítő jellegű bor és aperitif is egyben. A prosecco egy olasz habzó borkülönlegesség, melyet Glera (Prosecco) szőlőből készítenek.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben, hűvös helyen. Felbontás után azonnal fogyasszuk el az egészet, ha a buborékok tovaszállnak, elveszíti élvezeti értékét.

100g Prosecco - habzóbor

fehérjetartalom

0.07 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

3.74 g

víztartalom

86.56 g

Hány kalória

gramm

prosecco - habzóbor?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0.07 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

víz

86.56 g

vitaminok

10 találat

Címlapról ajánljuk

7 igazán csúnya lakberendezési baki

Vannak bizony olyan lakberendezési divathullámok, amelyeket azóta próbálunk feledni, hogy valaha szembejött velünk otthon vagy (szerencsésebb esetben) egy szomszédnál, egy filmben vagy az interneten. Lássunk pár igazán csúnyát, a teljesség igénye nélkül.

Brecz Judit

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.

Nem jó ötlet 40 fokon ruhákat mosni

Sokak számára fogós kérdés, hány fokon érdemes mosni a ruhákat. A legtöbb címke megengedi, hogy 40°C-on mossunk, de valóban szükségünk van ilyen meleg vízre? Következő Otthon Tippünk segíthet választ adni a kérdésre.