Prosecco - habzóbor

Prosecco - habzóbor

Leírás

A habzóbor, másnéven gyöngyöző bor egy igen könnyed, fiatalos, frissítő és üdítő hatású borspecialitás. Hasonló eljárással készül, mint a hagyományos bor, csak szénsavval dúsítják. Kiváló üdítő jellegű bor és aperitif is egyben. A prosecco egy olasz habzó borkülönlegesség, melyet Glera (Prosecco) szőlőből készítenek.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben, hűvös helyen. Felbontás után azonnal fogyasszuk el az egészet, ha a buborékok tovaszállnak, elveszíti élvezeti értékét.

100g Prosecco - habzóbor

fehérjetartalom

0.07 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

3.74 g

víztartalom

86.56 g

Hány kalória

gramm

prosecco - habzóbor?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0.07 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

víz

86.56 g

vitaminok

13 találat

Címlapról ajánljuk

Inkább az ára számít egy terméknek, mint a minősége

Az Auchan szakértői szerint manapság egyre inkább az ár számít, amikor édességet vásárolunk az ünnepekre. A fogyasztói kosárba jellemzően kevesebb termék kerül a tavalyi évekhez képest, és az előre elkészített csomagok és díszkosarak helyett is a vásárlók inkább maguk állítják össze az édességcsomagokat. Egyre népszerűbbek a sajátmárkás és a kimért termékek.

Nosalty

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.