NoCarb Noodle

NoCarb Noodle

Leírás

A NoCarb Noodle tészták fő összetevője az Ázsiában honos konjak lisztje (emellett csak vizet és kalcium hidroxidot tartalmaznak). A konjac gumó alkotóelemei:· több mint 45%-át, a glükomannán teszi ki,· 9,7% nyers fehérje,· 7,8% legalább 16 különböző féle aminosav,· 2,5%-ot tartalmaz a 7 esszenciális aminosavból· ásványi anyagok, mint kalcium-, foszfor-, vas-, cink , mangán, króm és réz· alacsony kalóriatartalom,· alacsony zsír-és magas rost tartalom. A japánok "vértisztító", valamint "a bélrendszer kéményseprője" névvel illetik.Az amerikaiak "életmentő" ételnek tartják a nyugatiak "civilizációs betegségei ellen." forrás: http://www.szenhidratmentesteszta.hu/

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Szobahőmérsékleten egy évig eláll.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!