Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mexikói párnácskák

Mexikói párnácskák
Mexikói párnácskák
50 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hallottam, és sokat olvastam, hogy a leveles tésztából nagyon sok mindent lehet elkészíteni gyorsan.

Én nekem ez sikerült belőle.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Ajánlom a gyors vacsora elkészítésére!

Szólj hozzá!

elkészítés

 


  1. A leveles tésztát kinyújtjuk, pohárral köröket vágunk ki belőle.

  2. A darált húst olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a doboz mexikóit és a borsot, és elkeverjük.

  3. Minden körre rakunk a masszából.

  4. Felhajtjuk, villával visszanyomkodjuk a széleit, és a tetejét szezámmaggal szórjuk illetve reszelt sajttal.

  5. A sütőt előmelegítjük, a tepsit kiolajozzuk, majd belerakjuk a párnácskákat, és készre sütjük.


 

  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 215
elküldve: 0
receptkönyvben: 92
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

GyörgyiKonyhája

Mióta szakács: 2012.08.12.
140 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kategória: sós süti
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

töltött leveles, pizzás párna, melegszendvicskrémmel töltött leveles tészta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

FMarcsi91
FMarcsi91 Mon, 2013-02-25 09:27

Szia Gyöngyi én megcsináltam, de szétnyiltak a párnácskáim, pedig derelyeszaggatóval csináltam! de a családom igyis megette,jó a recept köszi

519
leveles tészta 1 csomag
darált pulykahús 30 dkg
melegszendvicskrém 160 g
szezámmag 1 ek
trappista sajt 10 dkg
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 ek