Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (1)

leírás

A melasz sűrű cukorszirup , a cukorrépa vagy cukornád cukorrá történő feldolgozásának mellékterméke. Minősége függ a cukornád vagy cukorrépa minőségétől, a belőle kivont cukor mennyiségétől és a kivonás módszerétől. A szabvány szerint a jelző nélküli „melasz” csak a cukorrépából származó melaszt jelentheti, a más eredetűeket jelzővel kell ellátni például nádmelasz. A cukorrépánál a végső kristályosodási folyamat melléktermékét hívják melasznak. A cukorrépa melasza kb. 50%-ban cukor, főleg szacharóz, de tartalmaz glükózt és fruktózt is.
Forrás: Wikipedia

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Fénytől védett, hűvös helyen.

Melasz alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (1)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!