Görögsaláta fűszerkeverék

Görögsaláta fűszerkeverék

Leírás

Elsősorban görög saláta ízesítésére használt fűszerkeverék, de más salátákhoz is alkalmazható. A görög saláta többnyire paradicsomból, hagymából, kígyóuborkából, olívabogyóból és fetasajtból készül olívaolajjal és fűszerekkel. A fűszerkeveréknek többféle változata is létezik, legalapvetőbb összetevője az oregánó, gyakran van benne bazsalikom, fokhagymapor, menta, citromfű, esetleg köménymag, bors, majoránna, kapor is.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

100g Görögsaláta fűszerkeverék

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

Hány kalória

gramm

görögsaláta fűszerkeverék?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legfinomabb füstös kence a kenyeredre, az erdélyi zakuszka

Az erdélyi konyha egyik emblematikus fogása, itthon sok helyen ismert, de kevésbé elterjedt finomság, szemben a padlizsánkrémmel. Ez a csodálatos, krémes zakuszka, amelyet ilyenkor ősszel kell nagy mennyiségben készíteni, hogy aztán egész télen remek reggelik, vacsorák alapja, húsos és zöldséges ételek kísérője, tészták feltétje legyen.

Te tudtad, hogy ez a különbség a lángolt és füstölt...

Kolbászt a világ minden táján esznek, de a magyarok által kedvelt, pirospaprikával és fokhagymával, különböző fűszerekkel készülő változatok csak a mi térségünkben elterjedtek igazán, attól függetlenül, hogy sok országban rajonganak értük. De mi a különbség a boltokban leggyakrabban kapható lángolt és füstölt kolbász között?