Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Forralt bor almával

Forralt bor almával
Forralt bor almával
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A Férjem "gyúrta" össze több receptből a mi szánk ízére. Különben egyáltalán nem iszunk alkoholt, még alkalmakkor sem. De télen a forraltbor, azt beveszi a gyomrunk, főleg így, hogy az alma beszívja az alkoholt.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés


  1. Az almát meghámozzuk, kicsumázzuk, cikkekre vágjuk.

  2. Minden hozzávalót belerakunk az edénybe, és felrakjuk főni, forrás után még 5 perc, és kész.

  3. Ha kihűlt leszűrjük, visszarakjuk az almákat a forralt borba.


statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 323
elküldve: 0
receptkönyvben: 102
elkészítve: 5/6
Facebookon megjelent: 1

szakács

Klaudia

Mióta szakács: 2011.07.04.
16 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
kalória: alacsony
kategória: italok
alkalom: karácsonyi receptek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tél
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: ital

receptkategóriák

egyéb elnevezések

almás forralt bor, gyümölcsös forralt bor

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

206
édes vörösbor 7 dl
víz 3 dl
cukor 4 ek
szegfűszeg 10 db
fahéjrúd 1 db
citromhéj 1 teáskanál
alma 1 db