Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

Az aquafaba szó jelentése "víz a babokból", ami tényleg jól leírja ezt a különleges jelenséget. A különféle hüvelyesek főzővize ugyanis leszűrve (és hígságától függően leredukálva) nagyszerű helyettesítője lehet a tojásfehérjének, így pedig egyre népszerűbb alapanyag a vegán étrendben. Általában a konzerves hüvelyesek - azon belül is leginkább a csicseriborsó - leszűrése után hátramaradt folyadékot használjuk. Mivel nagyon új jelenség a kozervlé alapanyagként való használata, tápanyaginformáció sincs még róla. Mivel hüvelyesekről van szó, és felverésre alkalmas a főzővíz, így szinte biztosan tartalmaz fehérjét és szénhidrátot valamilyen mértékben.

mikor vegyem

Egész évben.

hogyan tároljam

Szobahőmérsékleten. 

Aquafaba alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!