Tulajdonképpen minden más évszakról bátran elmondhatjuk, hogy alapanyagügyileg jóval gazdagabb, mint a tél. Főleg, ha már a február végét járjuk, és tényleg minden lehetséges gyökérzöldséges és hüvelyes ragut, levest, egytálételt megfőztünk: na, ilyenkor zuhanhat be teljesen a kreativitás és a motiváció. Sebaj, javítsunk ezen a tendenciánk, ötvözzük azt a kevés téli zöldséget és gyümölcsöt, amink van – például az alábbi módokon és receptekben.
Nézd meg galériánkban, mely téli zöldség és gyümölcs passzol egymáshoz!
Próbáld ki a párosításokat ezekben a receptekben:
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Színesítsd a főztöd, ezek a cikkek segítenek: