5 kiegészítő, amitől ízesebb lesz a házi savanyú káposzta

Még épp annyi ideig kitart a hűvös idő, hogy indokunk legyen egy utolsó adag házi savanyú káposztát eltenni. Ha pedig így teszünk, egészítsük ki az alábbi ízesítőkkel, megéri!

A savanyú káposzta nemcsak immunrendszerünk erősítője és egészségünk őrzője, hanem egy borzasztóan sokszínű alapanyag is, amit a konyhában különböző módokon bevethetünk nap, mint nap. Sőt, sokszínűsége nem merül ki ebben, ugyanis azon túl, hogy a savanyú káposztát kedvünk szerint főzhetjük-süthetjük, magát az alapreceptet is megvariálhatjuk kicsit, ha a kellemes, fanyar ízen túl mást is eltennénk az üvegbe. Nézzük, pontosan mit!

Nézd meg galériánkban a savanyú káposztához adható ízesítőket!

Savanyú káposzták és belőlük főzött finomságok:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További hasznos és kreatív konyhai tippek várnak itt:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

4 természetes talajtakaró a gazok ellen

Ha nem szeretnél vesződni a gaz irtásával, pláne nem vegyszerrel, akkor válaszd a természetes talajtakaró növények egyikét. Szemnek jóleső, zöld, praktikus és olcsó: íme, 4 talajtakaró növény, ami nem engedi felszínre törni a gazokat.