5 kiegészítő, amitől ízesebb lesz a házi savanyú káposzta

Még épp annyi ideig kitart a hűvös idő, hogy indokunk legyen egy utolsó adag házi savanyú káposztát eltenni. Ha pedig így teszünk, egészítsük ki az alábbi ízesítőkkel, megéri!

A savanyú káposzta nemcsak immunrendszerünk erősítője és egészségünk őrzője, hanem egy borzasztóan sokszínű alapanyag is, amit a konyhában különböző módokon bevethetünk nap, mint nap. Sőt, sokszínűsége nem merül ki ebben, ugyanis azon túl, hogy a savanyú káposztát kedvünk szerint főzhetjük-süthetjük, magát az alapreceptet is megvariálhatjuk kicsit, ha a kellemes, fanyar ízen túl mást is eltennénk az üvegbe. Nézzük, pontosan mit!

Nézd meg galériánkban a savanyú káposztához adható ízesítőket!

Savanyú káposzták és belőlük főzött finomságok:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További hasznos és kreatív konyhai tippek várnak itt:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Ünnepi mediterrán halragu

Ha ti is szoktatok karácsonyra halat készíteni, akkor most itt egy remek receptötlet, egy egyszerű halragu, amit tetszőleges tengeri halfiléből készíthettek. A vibráló, mediterrán ízek ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...