13 vajtól omlósra sült húsétel – minden falat élmény!

A vajban pácolt, sült-főtt húsok olyan omlósak, hogy tuti a repeta. Próbáld ki valamelyik receptet, és lepd meg magad az élménnyel!

  1. 1.

    Csirkemellfilé gyömbérrel, citrommal párolva

  2. 2.

    Citromos sült csirke 2.

  3. 3.

    Kakukkfüves nyúlgerinc töltött burgonyával, tormamártással

  4. 4.

    Csirkecomb Ágnes módra

  5. 5.

    Milánói borjú

  6. 6.

    Illatos pácolt libamell

  7. 7.

    Baconös-fűszervajas töltött csirkemell

  8. 8.

    Burgundi marha

  9. 9.

    Itáliai rántott hús

  10. 10.

    Bárányborda petrezselymes-citromos-rózsaborsos fűszervajjal

  11. 11.

    Török bárányhúsos pörkölt padlizsánkörettel

  12. 12.

    Steak zöldbors mártással és frittatával

  13. 13.

    Tepsis csirkecombok vadasan

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

Sajttól roskadó húsvéti sós sütik

Megadjuk a módját a húsvéti vendégvárásnak: sajtos sós sütiket sütünk, de nem sima pogácsát vagy sajtos rudat: stanglit dupla sajttal, csigát fokhagymásan-sajtosan, mini kiflit libazsírosan, krumplisan, és persze sajtosan.

Nosalty

További cikkek