14 túrós és túrógombóc, amit édesen, de sósan is élvezhetsz

Nem mindegy, hogy túrós vagy túrógombócról beszélünk, ahogy az sem, mindegy, mivel tálaljuk a golyóbisokat: porcukros vagy fokhagymás, esetleg zöldfűszeres tejföllel, morzsával, paradicsomszósszal vagy lekvárral. Mindegyik valid opció: válogassunk kedvünkre!

  1. 1.

    Kapros juhtúrós gombóc

  2. 2.

    Édes túrós gombóc

  3. 3.

    Nutellás túrógombóc

  4. 4.

    Túrógombóc diómorzsában, málnaszósszal

  5. 5.

    Sütőben sült túrógombóc

  6. 6.

    Túrógombóc diókabátban

  7. 7.

    Könnyű és puha túrógombóc

  8. 8.

    Mákos túrógombóc gyümölcsszósszal

  9. 9.

    Egzotikus vöröslencseleves túrógombóccal

  10. 10.

    Aranygombóc

  11. 11.

    Túrógombóc 13. - juhtúrós, szalonnás

  12. 12.

    Fehércsokis túrógombóc

  13. 13.

    Szőlős túrógombóc bormártással (Túrógombóc 6.)

  14. 14.

    Málnakrémleves mentás túrógombóccal

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek