9 gyönyörű húsos étel az ünnepekre hangolódva

Ahogy közelednek az ünnepek, úgy készülünk mi is egyre jobban a finomabbnál finomabb ételek elkészítésére. Íme néhány elképesztően laktató fogás, amit akár a karácsonyi asztalra is tálalhatunk.

  1. 1.

    Tökéletes rántott hús, petrezselymes parázskrumplival

  2. 2.

    Serpenyőben sült karaj és a tökéletes burgonyapüré

  3. 3.

    Sertésszelet bakonyi módra

  4. 4.

    Hortobágyi húsgombóc

  5. 5.

    Camembert-rel és dióval sütött karajszeletek

  6. 6.

    Bélszínérmék fehérboros erdei gombával

  7. 7.

    Ropogós, omlós, sült kacsacomb - Vicikótól

  8. 8.

    Egybesült bélszín

  9. 9.

    Ötfűszeres kacsa szilvával édesburgonyával

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!