A krumplipüréből sohasem elég, ezért gyakran eltúlozzuk az adagot. Másnap azonban már nem olyan finom, és az állaga is változik – kiszárad, sokszor pedig levet ereszt. Kidobni azért mégsem kell! Olyan szuperszónikus alapanyagokat rejt, amelyek más ételek, édes és sós tészták hozzávalói is egyben. Ha jól átdolgozzuk, sajtot reszelünk bele, megsütjük vagy lángos tésztájába keverjük, senki sem veszi észre az apró kis csalást. Szívesen elfogadja, sőt, élvezettel eszi az újrahasznosításból készült fogást!
-
adagIdőpKöltségköltségesNehézségközepesMég több húsos pite682Kalória36.1gFehérje26.8gSzénhidrát43.6gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségközepesMég több gombócleves449Kalória25.3gFehérje40.7gSzénhidrát20.8gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségközepesMég több szilvás gombóc486Kalória11.3gFehérje91.8gSzénhidrát8.7gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségközepesMég több édes tészta772Kalória16.6gFehérje126.6gSzénhidrát21.5gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségközepesMég több burgonyás lángos1643Kalória19.9gFehérje145.6gSzénhidrát110gZsír -
-
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyűMég több különleges fánkok553Kalória12.5gFehérje72.9gSzénhidrát23.2gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségközepesMég több krumplis pogácsa855Kalória17gFehérje95.6gSzénhidrát44.6gZsír