Top 7 krumplipüré-mentő ötlet

Burgonya, vaj, tej és szerecsendió. Mentsük meg, nehogy a kukában landoljon az egyik legfinomabb köretünk! 

A krumplipüréből sohasem elég, ezért gyakran eltúlozzuk az adagot. Másnap azonban már nem olyan finom, és az állaga is változik – kiszárad, sokszor pedig levet ereszt. Kidobni azért mégsem kell! Olyan szuperszónikus alapanyagokat rejt, amelyek más ételek, édes és sós tészták hozzávalói is egyben. Ha jól átdolgozzuk, sajtot reszelünk bele, megsütjük vagy lángos tésztájába keverjük, senki sem veszi észre az apró kis csalást. Szívesen elfogadja, sőt, élvezettel eszi az újrahasznosításból készült fogást!

  1. 1.

    Pásztorpite ahogy Gréti készíti

  2. 2.

    Nyírségi gombócleves Kittitől

  3. 3.

    Klasszikus szilvás gombóc

  4. 4.

    Barátfüle és nudli burgonyás tésztából

  5. 5.

    Burgonyás minilángos

  6. 6.

    Burgonya-gránica

  7. 7.

    Burgonyás-vajas pogácsa Mandulától

Olvastad már?

5 tipp a világbajnok krumplipüréért

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Kókuszos-mandulás linzer

Kedvenc édességem a raffaello, szerettem volna egy hasonló ízvilágú, extrán krémes süteménnyel kedveskedni a családnak és az ismerősöknek. Ízlés szerint lehet még gazdagítani a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...