TOP 12 recept, ha zárva a közért

Te is elfelejtetted, hogy ma minden zárva lesz, és nem töltötted fel a hűtőt? Sebaj, összeszedtünk egy tucat receptet, amihez mindent megtalálsz otthon a kamrában!

Az ünnepnapoknak és a hosszú hétvégének a legtöbben végtelenül örülünk, viszont ezzel együtt sokan el is feledkezünk arról, hogy nem csak nekünk nem kell munkába menni, de a közért is zárva lesz. Aggodalomra semmi ok, hiszen rengeteg olyan recept van, amihez a hozzávalók mindig ott lapulnak a hűtőben vagy a kamrapolcon. Akkor sem szabad kétségbe esni, ha egy-egy alapanyag hiányzik. Nézzük meg, mi mással helyettesíthetjük, hiszen nem ritka, hogy ilyenkor születnek a legjobb párosítások és a jövendőbeli kedvenc receptek!

  1. 1.

    Színes zöldséglepény

  2. 2.

    Spenótos-paradicsomos polenta

  3. 3.

    Tojásos tepertőkrém

  4. 4.

    Babéros burgonyafőzelék

  5. 5.

    Császármorzsa 1.

  6. 6.

    Házi vajas kiskifli

  7. 7.

    Sült kolbász

  8. 8.

    Nutellás brownie ahogy Cook készíti

  9. 9.

    "Mi van a hűtőben?" tészta

  10. 10.

    Vadász-nokedli

  11. 11.

    Diós palacsintatorony

  12. 12.

    Spagetti carbonara Tündér konyhájából

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!