Top 11 üdítő gyümölcssaláta

Most már tényleg vége a középdöntőnek. A Konyhafőnök címért a piros csapatból Ági és András mehet tovább. Úgy tűnik, Ilona alul maradt a gyümölcssaláta-készítésben.

Pedig milyen egyszerűnek tűnik - csak összevágjuk a rendelkezésünkre álló gyümölcsöket, egy tálba rendezzük őket, és kész. Hát, nem így történt. A Zsűrinek pontos elképzelése volt, ezt sulykolván a Séf meg is mutatott egy elképzelt összeállítást, neki mi felel meg, mint a párbajfeladat megoldása. András narancskanapéra ültette a felszeletelt gyümölcsöket, Ági pedig a saláta ízeivel tarolt, ezért maradhatott Ilona a sor végén. Hogy ne kerüljetek hasonló helyzetbe, nézzétek végig legjobb gyümölcssalátáink listáját, és válasszátok ki a nektek leginkább tetszőt!

 1. 1.

  A legegyszerűbb gyümölcssaláta

 2. 2.

  Cointreau-s gyümölcskoktél

 3. 3.

  Alma-körte saláta kéksajt öntettel

 4. 4.

  Gyümölcssaláta desszertöntettel Gabystól

 5. 5.

  Banán kígyó

 6. 6.

  Egzotikus gyümölcssaláta vodkával

 7. 7.

  Frissítő gyümölcstál

 8. 8.

  Fagyasztott gyümölcskocka

 9. 9.

  Fűszeres gyümölcssaláta

 10. 10.

  Mentás-gyömbéres dinnyekoktél

 11. 11.

  Rózsába borult gyümölcssaláta

Tudj meg többet A Konyhafőnök műsoráról itt!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek