Top 10 muffin, süsd gyerekekkel!

Vezesd be gyermekeidet a sütés rejtelmeibe! Kezdjétek muffinnal a tanulást. Egyszerű, olcsó, kiadós, és nem kell sokat várni arra, hogy beleharaphassatok!

Melyek gyermeked kedvenc gyümölcsei? Milyen csokit kér általában a közértben? Szereti a fűszeres ízeket? Ezekre a kérdésekre kell csak tudnod a választ. Ha nincs otthon valamelyik "alkatrész", akkor irány vásárolni, hogy hétvégén csak le kelljen emelni a polcról, ne legyen semmi gátló tényező, azonnal hozzáfoghassatok a tészta keveréséhez. Gondolj a vajra, amivel kikened a formát, vagy vegyél sütőkapszlikat, ha szeretitek felöltöztetni a csodás édességet. Aztán reggeli után indulhat a móka!

 1. 1.

  Mézes-almás muffin

 2. 2.

  Banános-mogyorókrémes muffin

 3. 3.

  Banános-áfonyás muffin Ágica-92 konyhájából

 4. 4.

  Illatos-citromos muffin

 5. 5.

  Citromos risotto muffin

 6. 6.

  Sport muffin

 7. 7.

  Csokis muffin színes tejszínhabbal

 8. 8.

  Fahéjas donut muffin

 9. 9.

  Kuglóf muffin

 10. 10.

  Fekete erdő muffin

Olvastad már?

Top 9 unokakedvenc a hétvégére

Címlapról ajánljuk

Ezekben a téli gyümölcsökben van a legtöbb cukor

A szervezet normál működéséhez elengedhetetlen, hogy ellássuk azt a szükséges vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Télen ez talán még fontosabb, mint az év többi szakában, ezért ilyenkor érdemes különösen odafigyelni a gyümölcs- és zöldségfogyasztásra. Persze azért ilyenkor sem árt megnézni, hogy pontosan mit is viszünk be az elfogyasztott élelmiszerekkel...

Nosalty

További cikkek