hozzászólások (2)

leírás

A legrégebb óta ismert tejtermék, mely tejszínből vagy tejfölből készül, köpüléssel. Felhasználható főzéshez, sütéshez, de önmagában is, kenőanyagként (szobahőmérsékleten kenhető állagú). Fontos vitaminforrás: A-, D- és valamennyi E vitamint is tartalmaz. Nyolcvan százalékos zsírtartalmának köszönhetően magas energiaértékű készítmény.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőszekrényben. Jól bírja a fagyasztást, a mélyhűtőben néhány hónapig eltartható.

Vaj alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (2)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Ujcz Ágnes
        Bloemcake / Ujcz Ágnes sze, 2010-06-02 11:50

        Tapasztalatom szerint sokan szeretik a vajat sütéshez, étkezéshez, de azért nem eszik, mert kemény mikor kiveszik a hűtőből.
        Van egy nagyon jó megoldás -azon kívül, hogy előbb ki kell venni- a vizes vajtartó.
        Mivel a vaj vízben van nem avasodik, nem romlik meg, ezért nem kell hűtőbe tenni és mindig kenhető
        http://afazekas.5mp.eu/web.php?a=afazekas&o=boBDjATb_P
        Üdv: Ági