9 klasszik töltött paprika – kenyérrel vagy krumplival az igazi!

A töltött paprika igazi nyári finomság, mely akkor az igazi, ha friss paradicsomból és paprikából készül, és kenyérrel vagy krumplival tálaljuk.

A töltött paprika igazán mennyei egytálétel, mely magában is megállja a helyét, de akkor a legtökéletesebb, ha egy kis plusz is kerül mellé: kenyeret vagy krumplit választanál, esetleg mind a kettőt? Íme a legjobb töltött paprikák az oldalról:

  1. 1.

    Töltött paprika hagyományosan

  2. 2.

    Töltött paprika paradicsomszószban

  3. 3.

    Lecsóágyon sült töltött paprika

  4. 4.

    Paleo töltött paprika

  5. 5.

    Klasszikus töltött paprika

  6. 6.

    Hagyományos töltött paprika

  7. 7.

    500 kalóriás töltött paprika -Töltött paprika 4.

  8. 8.

    Reform töltött paprika kölessel

  9. 9.

    Sütőben sült töltött paprika

Még több töltött paprika itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili

További cikkek