12 szaftban úszó tokány és ragu, ami rizzsel a legtutibb

Hentestokány ebédre? Csicseriragu vacsorára? Olyan szaftos receptek következnek, hogy szem nem marad szárazon, has pedig üresen.

Tokány meg ragu kéz a kézben járnak: dögös szaft, fűszerek, húsok, zöldségek, szabadon választott körettel. Te rizzsel vagy tésztával ennéd a most következő ragukat és tokányokat?

  1. 1.

    Temesvári tokány

  2. 2.

    Békebeli hentes tokány

  3. 3.

    Savanyúuborka-ragu

  4. 4.

    Bolognai ragu

  5. 5.

    Gombás borjútokány

  6. 6.

    Egyszerű csicseriborsó-ragu

  7. 7.

    Szőlős tokány

  8. 8.

    Mediterrán húsgombócos ragu

  9. 9.

    Betyár tokány

  10. 10.

    Rokfortos-zöldséges pulykaragu rizságyon

  11. 11.

    Hentes tokány NoSalty módra

  12. 12.

    Kacsamájas borsós ragu

Még több tokány és ragu itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek