11 durván gazdag és krémes tejszínes leves

A tejszínnel készített levesek mindegyike mély, megnyugtató ízéről és selymes, gazdag állagáról ismerszik meg. Mindegy, hogy krém-, ragu-, húsos vagy zöldséges levesről van szó, a tejszín határozottan finomabbá teszi az összeset.

  1. 1.

    Liguriai cukkinikrémleves

  2. 2.

    Pikáns sütőtökkrémleves

  3. 3.

    Mexikói krémleves

  4. 4.

    Zellerkrémleves körtével

  5. 5.

    Répaleves

  6. 6.

    Csicsókakrémleves csicsókachipsszel

  7. 7.

    Corn chowder, az amerikai, zöldséges kukoricaleves

  8. 8.

    Kukoricakrémleves pirított füstölthús-kockákkal

  9. 9.

    Karalábé leves karalábé gombóccal

  10. 10.

    Citromos zellerkrémleves kolbászos zsemlegombóccal

  11. 11.

    Csilis-babos kukoricaleves

  12. 12.

    Édes-csípős gyömbéres sütőtökleves

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk