Tudd meg, melyik szaftos, tejfölös húsétel a csillagjegyed párja

A tejföl a magyarok büszkesége, kedvence, jolly jokere. Ismerünk olyat, akit szerint a világ összes ételéhez illik. Lássuk, kinek milyen, tejföllel turbózott húsételt ajánlanak a csillagok!

HALAK csillagjegy: február 20-március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot...na meg a sajt+tejföl+bajon+csirke négyesét!

VÍZÖNTŐ csillagjegy: január 21- február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. A vízöntőknek egy egészen klasszikus fogás dukál. Csirkepaprikás rengeteg szafttal:

BAK csillagjegy: december 22 - január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzői. A borkedvelő bakoknak kedvezve most tejfölben ÉS borban pácolt csirkecombokat mutatunk:

NYILAS csillagjegy: november 23 - december 21:

Intelligenciájuk, széles látókörük és a nagy szívük jellemzi őket, de a hasukat is kifejezetten szeretik...a nyilasokkal megtörjük a csirke egyeduralmát, és behozzuk a képbe a karajt!

SKORPIÓ csillagjegy: október 24 - november 22.

Imád élni, humánus, önfeláldozó személyiség, de híresen "nehéz" vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Nagyon szaftos, fél liternyi tejföllel nyakon öntött, fűszeres csirke a tepsiből:

MÉRLEG csillagjegy: szeptember 24 - október 23:

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Ebbe a tárkonyos raguba zöldborsó, gomba és répa is került...na meg persze csirke és tejföööl!

SZŰZ csillagjegy: augusztus 24 - szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Nem mindennapi fűszerezésű csirkecomb kerüljön a szüzek asztalára:

OROSZLÁN csillagjegy: július 23 - augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Az oroszlánoknak egy nagy tál zöldfűszeres-tejfölös rizses csirkével kedveskedünk!

RÁK csillagjegy: június 22 - július 22.

A legnőiesebb jegy, és egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Karaj, zöldbab, paradicsom, paprika, sok tejföl!

IKREK csillagjegy: május 22 - június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak - néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. A gombás bakonyi szelet ezúttal golyóbis formájában kerül az ikrek asztalára!

BIKA csillagjegy: április 21 - május 21.

Energikus, erős, empatikus - nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. A csirkemell attól lesz igazán omlós, ha tejfölben pácolod!

KOS csillagjegy: március 21 - április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Isteni és elegáns fogás fehérpecsenyéből, csemegeuborkával, szalonnával, tejföllel:

Címlapról ajánljuk

További cikkek