3 dolog, amire talán még nem használtad a tejfölt
A tejföl a magyar konyha nagy kedvence, illetve a magyaros ételek elengedhetetlen kísérője és kiegészítője. De mi lenne, ha ennél nagyobb szerepet szeretnénk adni neki?
Lakos BenedekA tejföl a magyar konyha nagy kedvence, illetve a magyaros ételek elengedhetetlen kísérője és kiegészítője. De mi lenne, ha ennél nagyobb szerepet szeretnénk adni neki?
Lakos BenedekTejfölt magában és húsos, szaftos ételekben is egyaránt szeretjük, így most olyan ételeket hoztunk, amelyeket már egy doboznyi krémes finomság is képes feldobni.
NosaltyA sajt és a tejföl a konyha két nagyágyúja, ezért érdemes őket minél több receptben összeereszteni. Akár egy egyszerű, szerény tésztát is istenivé tesznek, és még sok minden mást is. Jöjjenek a receptek!
NosaltyEzen a héten még a hétfőnek is örültünk, hiszen nem kellett dolgozni, a rövid hétre így csupa egyszerű, könnyen elkészíthető fogással készültünk úgy, hogy mindegyikbe csempésztünk egy kicsi tejfölt is.
NosaltySzaftosak, omlósak, és a húsvéti asztalra kívánkoznak. Ezek a tejfölös rakott ételek minden bizonnyal az idei ünnepek sztárjai lesznek.
NosaltyTejföltől krémes húsos főételekkel érkezünk, ami után kizárt, hogy éhesen álljatok fel az asztaltól.
NosaltyA tejföl a magyarok büszkesége, kedvence, jolly jokere. Ismerünk olyat, akit szerint a világ összes ételéhez illik. Lássuk, kinek milyen, tejföllel turbózott húsételt ajánlanak a csillagok!
NosaltyNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.