A gratin általában kenyérmorzsával megszórt, egybesütött egytálétel, de talán reszelt parmezánnal a legizgalmasabb. Magas hőfokon, hirtelen kell sütni, belül ekkor még kissé folyós marad, éppen, ahogy kell. Érdemes kerámiaedényben készíteni: nagyon jól mutat benne, de ne felejtsük el vajjal kikenni a tál oldalát, mert különben könnyen beleragad, és akkor fuccs a tálalásnak, csak kanalazva juthatunk hozzá. Receptje nem kőbevésett, leggyakrabban burgonyából készül, lássuk, milyen más elkészítési módjai léteznek még!
-
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több rakott krumpli799Kalória28.5gFehérje52.1gSzénhidrát52gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségközepesMég több csőben sült ételek382Kalória14.8gFehérje26.2gSzénhidrát24.9gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több csőben sült ételek473Kalória22gFehérje46gSzénhidrát21.1gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyűMég több csőben sült ételek303Kalória8.9gFehérje22gSzénhidrát20.2gZsír -
adagIdőpKöltségköltségesNehézségkönnyűMég több csőben sült ételek729Kalória20.6gFehérje53.9gSzénhidrát49.2gZsír -
-
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több csőben sült ételek708Kalória48.8gFehérje20.8gSzénhidrát49.2gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több rakott krumpli625Kalória20.7gFehérje28.9gSzénhidrát46.8gZsír