Süss húst gyümölcsökkel!

A Konyhafőnök mai napján Zoliék - előnyük révén - elvehették az összes gyümölcsöt Ilonáéktól, akik egy citrommal voltak kénytelenek dolgozni. Te melyiket adnád a húshoz?

A versenyzők kosarában a mangótól az ananászig, a sárkánygyümölcstől a citromig minden földi jó ott várt, hogy a libamell mellett megtalálja majd méltó helyét a tányéron. A zsűri viszont azt a nagyon sorsdöntő előnyt adta Eszteréknek, vagyis a Zöld csapatnak, hogy az összes alapanyagot elvehessék Ilonáéktól, kivéve egyet. Választásuk a citromra esett. A sárga csapat ezzel az egy gyümölccsel volt kénytelen egy gyümölcsös húst összeállítani. Mondanunk sem kell, hogy a sokgyümölcsös csapat nyert. Most mi is mutatunk egy-két nyerő húsételt, melyek gyümölccsel készültek!

 1. 1.

  Csirkemell tejszínes szőlővel

 2. 2.

  Szilvamártásban sült csirkeszárnyak

 3. 3.

  Gyümölcsös marhahús

 4. 4.

  Kacsamell málnás vörösbormártásban

 5. 5.

  Sárgabarackos csirkemell

 6. 6.

  Fahéjas-aszalt szilvás csirkemellcsíkok

 7. 7.

  Csirkesaslik gyümölccsel

 8. 8.

  Almás-barackos rakott csirke

 9. 9.

  Barackos és sajtos sült csirkecomb

 10. 10.

  Pikáns kókuszos-sárgabarackos csirkemell zsiradékmentesen

 11. 11.

  Nektarinos karajszelet pityókával

Tudj meg többet A Konyhafőnök adásáról itt!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Hiány lehet a téli slágergyümölcsből

Tudjuk, hogy elkeserítőek az élelmiszer-drágulásról szóló hírek, pedig sajnos, úgy tűnik, a sornak továbbra sincs vége. Most egyik téli slágergyümölcsünk van bajban, és nemcsak nálunk, világszerte.

10 nosztalgiasütemény, egyenesen a nagyi kredencéből

Távolodjunk el kicsit a modernitás zajától, térjünk vissza a nagymama konyhájába, ahol állandóan készült valami finomság, az asztalon vagy a kredencben elrejtve mindig akadt egy kis nyalánkság. Talán az alább olvasható nosztalgiasütemény-lista egyike?