11 combos húsétel, aminek muszáj két kézzel nekiesni

Mindegy, hogy csirke, kacsa, liba vagy sertés, a comb egy olyan húsrész, amit sokféle módon el lehet készíteni. Ráadásul mindegyik végén egy lehengerlő fogást kapunk, amit örömünkben inkább kézzel, semmint késsel eszünk majd.

  1. 1.

    Töltött csirkecomb

  2. 2.

    Mustáros csirkecombok serpenyőben

  3. 3.

    Fügelekvárral sült sertéscomb

  4. 4.

    Nikóziai sörös csirkecomb

  5. 5.

    Jerk csirkecombok

  6. 6.

    Konfitált libacomb

  7. 7.

    Tejfölös-boros csirkecombok

  8. 8.

    Tejszínes-boros sertéscomb

  9. 9.

    Csirke felsőcomb gombákkal és édesköménnyel

  10. 10.

    Ropogós libacombok tepsiben sült zöldségágyon

  11. 11.

    Sült kacsacomb vörösboros-balzsamecetes párolt körtével

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

További cikkek