11 combos húsétel, aminek muszáj két kézzel nekiesni

Mindegy, hogy csirke, kacsa, liba vagy sertés, a comb egy olyan húsrész, amit sokféle módon el lehet készíteni. Ráadásul mindegyik végén egy lehengerlő fogást kapunk, amit örömünkben inkább kézzel, semmint késsel eszünk majd.

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek