A nagy kereslet miatt húsvétkor hiány lesz egyes termékekből
Folyamatosan növekszik a kereslet egyes árstopos termékek iránt, ám emiatt húsvétra teljesen kifogyhat a készlet.
NosaltyFolyamatosan növekszik a kereslet egyes árstopos termékek iránt, ám emiatt húsvétra teljesen kifogyhat a készlet.
NosaltyRengeteg ínycsiklandó ételt készíthetünk sertéshúsból: a szeletek, dagadók és csülkök megannyi formában érkezhetnek a tányérra. Tényleg nagy kár lenne őket kihagyni.
NosaltyMindegy, hogy csirke, kacsa, liba vagy sertés, a comb egy olyan húsrész, amit sokféle módon el lehet készíteni. Ráadásul mindegyik végén egy lehengerlő fogást kapunk, amit örömünkben inkább kézzel, semmint késsel eszünk majd.
NosaltyHasználjuk ki, hogy a 40 napos böjt után büntetlenül ehetünk bármilyen húst. Most a testesebb sertéshúsra esett a választásunk.
NosaltyIgazán finom és laktató fogásokat mutatunk, amelyek hétköznap és hétvégén egyaránt megállják a helyüket, de akár a húsvéti asztalon is tálalhatóak.
NosaltyKészítsünk egy klasszikus, sült sertéshúsos fogást, mert ezekkel lehetetlen mellényúlni. Szaftosak, omlósak, de ha kell, ropogósak és aranybarnák. Serpenyőben, sütőben, rántva vagy roston: mindegy, hogyan sütjük, a siker (és az üresre törölt tányér) garantált.
NosaltyA nyár a húsételeket is felrázza: pikáns szószokat készíthetünk a csirke- vagy sertéssült mellé, kedvenc gyümölcseinkből. Izgalmas ízkavalkád vár minket a tányéron, ha a lenti fogások egyikét elkészítjük.
NosaltyVegyük elő néha a sertéshúst is, mert olykor-olykor beleférhet a napi kalóriaszámolgatásba ő is a csirkén túl...és különben is, a comb vagy a karaj nem is tartoznak a zsíros húsrészekhez. Változatos recepteket mutatunk sertéscombbal!
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyLegyen még fantasztikusabb a karácsonyod, vegyél részt az ALDI egyedülálló nyereményjátékában!
HirdetésA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.