Ez a spórolós fogás a csillagjegyed régi nagy kedvence

A világ a feje tetejére állt, próbálunk a hétköznapokba, a családunkba, barátainkba kapaszkodni, és megfogni a dolgok jobbik végét, ha van olyan...figyeljünk oda a pénztárcánkra, hiszen itt a február és a tél vége, és lepjük meg magunkat kedvenc olcsó fogásunkkal!

HALAK csillagjegy: február 20-március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Ebbe pont beleillik egy klasszikus, virslis paprikás krumpli:

VÍZÖNTŐ csillagjegy: január 21- február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Nagy favorit nála a krumplis tészta koviubival:

BAK csillagjegy: december 22 - január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzői. Jöhet egy nagy adag tojásos nokedli? Talán egy tál ecetes fejessaláta is belefér!

NYILAS csillagjegy: november 23 - december 21:

Intelligenciájuk, széles látókörük és a nagy szívük jellemzi őket, de a hasukat is kifejezetten szeretik...Egy konzerv paradicsom és némi spagetti, na meg pár tépésnyi bazsalikom az ablakból...hmmm!

SKORPIÓ csillagjegy: október 24 - november 22.

Imád élni, humánus, önfeláldozó személyiség, de híresen "nehéz" vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. A túró nagy kedvenc nála, legyen belőle retró csusza szalonnapörccel!

MÉRLEG csillagjegy: szeptember 24 - október 23:

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. A máj még mindig egészen olcsó megoldás, ha húsra, vasra vágytok, készüljön mellé petrezselymes vagy hagymás krumpli!

SZŰZ csillagjegy: augusztus 24 - szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Nekik jöhet egy nagy tányér csirkeaprólékos-zöldséges becsinált leveske, igaz?

OROSZLÁN csillagjegy: július 23 - augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. A hüvelyesek olcsók, fehérjedúsak, kiadósak, és annyiféleképpen variálhatók!

RÁK csillagjegy: június 22 - július 22.

A legnőiesebb jegy, és egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Laktató, fehérjedús, magyaros, olcsó!

IKREK csillagjegy: május 22 - június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak - néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. A stercnél nem nagyon találunk olcsóbb ételt: liszt, sertészsír, tejföl és paprika kerül bele.

BIKA csillagjegy: április 21 - május 21.

Energikus, erős, empatikus - nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Klasszik főzelék kelkáposztából, kevés pénzből:

KOS csillagjegy: március 21 - április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Kiadós körömpörkölt a magyaros konyhát kedvelő, erős gyomrú kosoknak:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legfinomabb füstös kence a kenyeredre, az erdélyi zakuszka

Az erdélyi konyha egyik emblematikus fogása, itthon sok helyen ismert, de kevésbé elterjedt finomság, szemben a padlizsánkrémmel. Ez a csodálatos, krémes zakuszka, amelyet ilyenkor ősszel kell nagy mennyiségben készíteni, hogy aztán egész télen remek reggelik, vacsorák alapja, húsos és zöldséges ételek kísérője, tészták feltétje legyen.