túrós csusza

Édesen és sósan is verhetetlen alapanyag a magyar rögös túró

Kevés olyan hamisítatlan magyar élelmiszer van, amit oly sokan szeretnének, mint a túrót. És nem, nem akármilyen túróról van itt szó, hanem az uniós oltalom alatt álló, hagyományos különleges termékről, a rögös túróról. Ismerjük meg most közelebbről ezt a csodás alapanyagot, ami olyannyira magyar, hogy az idei Coop Rally egyik állomásán fókuszba is került!

Hirdetés

Süss, főzz és nyerj a Rögös túróval!

A magyar gasztronómiát több olyan alapanyag is különlegessé teszi, amit a világ más pontjain egyáltalán nem vagy teljesen más módon használnak. Ilyen például a Rögös túró. Páratlan tejtermékünket csak a Kárpát-medencében állítják elő, éppen ezért a belőle készített ételek is egyedülállóak. Itt a lehetőség, hogy ezekkel az izgalmas fogásokkal nyerj! (x)

Hirdetés

Ez a spórolós fogás a csillagjegyed régi nagy kedvence

A világ a feje tetejére állt, próbálunk a hétköznapokba, a családunkba, barátainkba kapaszkodni, és megfogni a dolgok jobbik végét, ha van olyan...figyeljünk oda a pénztárcánkra, hiszen itt a február és a tél vége, és lepjük meg magunkat kedvenc olcsó fogásunkkal!

Nosalty

Ettől lesz a túrós csusza tényleg tökéletes

Van az a fajta túrós tészta, amiben csak szimplán összekeverjük a főtt tésztát, tejfölt és túrót, és van a rendes verzió. Nos, gondolom, a legtöbben a másodikat részesítjük előnyben, már csak azért is, mert ugyanolyan gyors étel, mégis fényévekkel finomabb. De hogyan készül?

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

További cikkek