Ezt tudja a legszebb salátaféle sütőben sütve és sós palacsintába...
Nemcsak a színével, de az ízével is hódít a radicchio, az endíviák családjának egyik legenyhébben kesernyés tagja. Most sütve is bemutatkozik!
GrétiNemcsak a színével, de az ízével is hódít a radicchio, az endíviák családjának egyik legenyhébben kesernyés tagja. Most sütve is bemutatkozik!
GrétiNem beszélünk eleget a sós palacsintákról! Talán azért, mert lélekben még mind ragaszkodunk a gyermeki énünkhöz, aki kakaóval, lekvárral vagy fahéjjal tömné egymás után a felcsavart finomságokat. Keressük meg magunkban a felnőttet, aki épp kapros-túrós palacsintára vágyik!
NosaltyMert a palacsinta sajtos is lehet! Meg spenótos. No meg zöldfűszeres. És vietnámi. Meg gombás. És japán is!
NosaltySós palacsinták gyűjteménye következik, mert ez a verzió olyan kevés figyelmet kap. Ráadásul csupa húsmentes tekercs van itt, az izgalom további fokozása érdekében. Jöhet valamelyik?
NosaltyAz édes palacsinta desszertnek, a sós palacsinta főételnek is tökéletes lehet! Készítsd el valamelyik laktató, különleges ételt, imádni fogod!
NosaltyPalacsintát sütni nem nehéz feladat, ha az embernek már benne van a kezében a mozdulatsor. Persze bármikor beüthetnek kisebb-nagyobb krachok, kerüljük el ezeket az alábbi tanácsokkal.
Lakos BenedekNem kell nekünk a lekvár? Kiráz minket a hideg a kakaóportól? Az édes palacsintákról úgy összességében hallani sem akarunk? Akkor minden számunkra kedves sós palacsintát ebben a listában találunk.
NosaltyÉdes vagy sós palacsinta? Szinte mindegy, mert olyan csodálatos töltelékű variációkat hoztunk nektek, hogy választani is alig győztök majd!
NosaltyPalacsintából nem csak egyféle létezik a világon, és milyen jól van ez így. Süthetünk zöldséges verziókat, vagy egészen kisméretű falatokat, de hatalmas édes monstrumokat is. Palacsintainspiráció mindenkinek.
NosaltyHárom palacsinta – egyik sem hagyományos módon készül. Találtok majd köztük egy újragondolt olaszos érzésűt, egy svéd hűvöskéset, és egy picit módosított koreait.
GrétiNéha a lekvár és a kakaó helyett inkább valami sósra vágyunk, ekkor sietnek segítségünkre a zöldséges palacsinták. Tömve vannak minden finomsággal, válasszunk egyet bátran!
NosaltyA palacsinta az egyik kedvenc ételünk, egyszerű elkészíteni és bármilyen töltelékkel, feltéttel lehet enni. Idén február 16-án lesz a palacsinta világnapja, az ünnep alkalmából pedig egy radikálisan új módszer terjed, amivel még könnyebben lehet tökéletes tésztakorongokat sütni.
Szász NóriHortobágyi, rántott, húsos-gombás, krumplis, spenótos-mascarponés - csak tudj választani! Ha pedig nem sóztad meg túlzottan az alaptésztát, akkor az utolsó pár darabból édes palacsinta is lehet!
NosaltyFogorvos, beadandó, megválaszolatlan e-mail? Van egy szokatlan módszer, ami nem motiválni próbál, hanem egyszerűen rávesz a cselekvésre. Ennek köszönhetően búcsút inthetsz a halogatásnak.
Németh OrsiA halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.
HirdetésA Lidl Magyarország Kft. a Nemzeti Kereskedelmi és Fogyasztóvédelmi Hatósággal együttműködve elővigyázatosságból visszahívta egy népszerű termékét a boltok polcairól.
NosaltyHa tűkön ülsz már a szilveszter miatt, és indulnál a boltba lencséért meg virsliért, a Lidlt ajánljuk: óriás akciókkal indul náluk az év végi buli!
Mindhárom ünnepi, mindhárom eltér a megszokottól: gesztenye, lazac és mák a főszereplőink a december 24-i menüsorban.
Ha szereted a süteményeket, na meg a karácsonyt, akkor ez a kvíz biztos nem fog nehézséget okozni. Lássuk, hány karácsonyi süteményt ismersz fel a képekről!
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...
Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...
Ez a krumplisaláta hagyományosan és egyszerűen ecetes páccal és majonézes alappal készül. Leginkább a téli, kora tavaszi időszakban népszerű, de az év bármelyik szakában szuper ...