11 húsos palacsinta, mely ebédre is tökéletes
Ezúttal ne édesen készítsd el a palacsintát! Ha szeretnél ebédre valamilyen különleges fogást felszolgálni, akkor tálalj egy menő húsos palacsintát!
NosaltyEzúttal ne édesen készítsd el a palacsintát! Ha szeretnél ebédre valamilyen különleges fogást felszolgálni, akkor tálalj egy menő húsos palacsintát!
NosaltyNemcsak a színével, de az ízével is hódít a radicchio, az endíviák családjának egyik legenyhébben kesernyés tagja. Most sütve is bemutatkozik!
GrétiA mai menü egy gazdag levessel indul, majd jöhet egy ínycsiklandozó saláta, a végére pedig egy klasszikus magyar desszert, melyet kicsik és nagyok egyaránt szeretnek.
NosaltyNe is keress tovább, ha palacsintareceptre ácsingózol, mert a csillagok most elmondják, melyik a te horoszkópod párja!
NosaltyKészüljön palacsinta ebédre, de kivételesen menjünk rá a mennyiség helyett a minőségre: vagyis készítsünk különleges töltelékeket, magas-réteges tornyokat, hajtogatott csodákat.
NosaltyHa már unod a sima, lekvárral megkent palacsintákat, jöjjenek most azok, amelyek egy kicsit extrábbak, így akinek már a fülén jön ki, az is szívesen fogyasztja.
NosaltyTaláltunk tisztességesen megkent lekváros palacsintát 250 forintért is egy népszerű nyaralóhelyen, míg a fővárosban ugyanazt több mint 3,5-ször annyiért rendelhetjük házhoz – és ebben az árban a házhoz szállítási díj nincsen benne. Lássuk, hol mennyiért palacsintázhatunk egy jót.
NosaltySzívesen bevállalnál egy kicsivel izgalmasabb ízesítésű palacsintát, mint a kakaós? Akkor kapaszkodj meg, mert olyan ínyenc palacsintákat szedtünk neked össze, amik minden harapásnál megmosolyogtatnak majd.
NosaltyRövidre fogjuk a mai főzőcskézés idejét: nem is baj, legalább hamarabb jutunk majd táplálékhoz. Pulykamájas zöldségleves, virslis tokány és kapros palacsinta kerül az asztalra.
NosaltyHa új ízekre vágysz, akkor imádni fogod a mai menüt! Lesz itt klasszikus zöldbableves, különleges szlovén babos krumpliragu savanyú káposztával és csábító csúsztatott palacsinta.
NosaltyPersze odavagyunk a sima, natúr tésztájú palacsintákért is, de mennyivel odább vagyunk azokért, amelyek némi izgalmat tartogatnak számunkra. Gyümölcs? Csoki? Dió? Bármi lehetséges...
NosaltyNapi Tippünkben egy olyan megoldást hozunk, amivel akár mindennap palacsintát reggelizhetsz, és ez csak pár percbe kerül.
Szász NóriLátszólag a két kép teljesen ugyanaz, azonban 3 eltérés mégis van köztük, te megtalálod?
NosaltyA 2013-ban visszavonult, profi válogatott labdarúgó David Beckham nemrég bebizonyította, hogy nemcsak a pályán nyerő, de bizony a konyhában is.
NosaltyA magas koleszterinszint a szív- és érrendszeri megbetegedések legfőbb oka, ráadásul a mai rohanó világban nem mindig könnyű úgy enni a hétköznapokon, hogy azzal maximálisan támogassuk egészségünket. Most olyan reggeliket illetve reggeli hozzávalókat mutatunk, melyek segíthetnek a vér koleszterinszintjének helyreállításában.
NosaltyEz a menü ellenállhatatlan lett: a levesünk tele színnel és szezonális gyümölccsel, a főételünk pizzás lángos, a desszertünk pedig frissítő házi jégkrém, de nem akármilyen!
NosaltyJúniusban nyitott meg Budapesten a Minipig Cafe, aminek alapkoncepciója, hogy 7-8 hetes törpemalacok társaságát élvezhetjük kávézás közben. Az állatvédők szerint ez állatkínzásnak minősíthető.
NosaltyHa szereted a tükörtojást és gyakran is készíted, akkor lehet tetszeni fog mai Napi Tippünk, amiben mutatunk egy trükköt, hogy többet ne éghessen oda a tojás, és még állaga se legyen gumis.
Ha rendszeresen nehézséget okoz a gyógyszerszedés, kérd ki gyógyszerész vagy orvos tanácsát – sok esetben léteznek alternatívák, például szirup vagy tapasz formájában.
Ma sem szórakozunk veletek! A legfinomabb darabetétes levest egy igazi nagyágyú, a savanyú káposztás csirke követi, végül pedig egy tiramisuval kedveskedünk.
Túlmisztifikált receptek helyett a 96 éves Dédimama receptje. Tanyán született, ott nőtt föl, sok hasznos praktikát hozott magával. Sokszor készítettük már, de legfinomabb akkor ...
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.
Nem ragad, nem szakad, ez a mi palacsinta alapreceptünk!