11 fenséges saláta, melyet dióval bolondítunk meg

Egy igazán finom és fenséges salátát, úgy tudod igazán őszivé tenni, ha megbolondítod egy kis dióval, mely igazán különleges ízt kölcsönöz majd neki.

Egy fenséges saláta, nemcsak nyáron esik igazán jól, de ősszel is. Ha szeretnél egy kicsit könnyedebb ételt, akkor csapj össze egy mennyei salátát!

 1. 1.

  Sült zöldségsaláta fetával

 2. 2.

  Csicseriborsós saláta

 3. 3.

  Zelleres-almás-diós-fetás saláta

 4. 4.

  Alma-körte saláta kéksajt öntettel

 5. 5.

  Emerald saláta avagy majdnem Waldorf saláta felturbózva

 6. 6.

  Gyümölcsös csirkesaláta

 7. 7.

  Cékla carpaccio

 8. 8.

  Joghurtos-gránátalmás céklasaláta

 9. 9.

  Insalata radicchio rosso

 10. 10.

  Marinált céklasaláta dióval, kecskesajttal, radicchioval

 11. 11.

  Mézes-mustáros lencsesaláta gazdagon

Még több saláta itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek