Gyerekjáték lesz a torta burkolása ezzel az olcsó eszközzel

Mindvégig ott lapult a konyhádban a tortadíszítés egyik legolcsóbb és legnagyszerűbb eszköze! Napi Tippünkben most azt is megmutatjuk, hogy miként kell használnod!

Minden otthoni cukrász tisztában van azzal, hogy milyen nagy kihívás tud lenni a tortaburkolás. Ugyanakkor egy fontos lépésről van szó, hiszen a precíz külsőtől lesz igazán csábító egy torta. Szerencsére van mód arra, hogy elrejtsd a bevonat tökéletlenségeit. Ehhez csupán konyhai törlőpapírra lesz szükséged!

Felejtsd el a spatulát!

Itt az ideje, hogy elfelejtsd a spatulát, ha a torta elsimításáról van szó.

Ha ugyanis spatulát használsz, akkor minden rossz mozdulat látható lesz a süteményen. Még akkor is meggyűlhet vele a bajod, ha forgótányért használsz. Pontosan ezért érdemes egy másik eszközt bevetni!

Elő a papírtörlővel

Miután elkészítetted és lehűtötted a tortát, kenj rá egy réteget az általad választott bevonatból. Fontos megjegyezni, hogy ez a trükk nem fog működni akkor, ha kifejezetten nedves krémet használsz.

Ha a cukormáz veszített egy picit a nedvességtartalmából, akkor tedd a papírtörlőt a torta felületére. Figyelj oda, hogy a papír sima oldalát használd. Ezután, ahogy a videóban is látszódik, óvatosan simítsd el a bevonatot az ujjaiddal!

Forrásunk volt.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több tipp itt:

Címlapról ajánljuk

Sajttól roskadó húsvéti sós sütik

Megadjuk a módját a húsvéti vendégvárásnak: sajtos sós sütiket sütünk, de nem sima pogácsát vagy sajtos rudat: stanglit dupla sajttal, csigát fokhagymásan-sajtosan, mini kiflit libazsírosan, krumplisan, és persze sajtosan.

Nosalty

További cikkek