12 pikánsan mustáros húsétel, amit hidegen is befalnánk

Mennyei ízházasság köttetik minden mustáros húsétel készítése során: ahogy a pikáns mártás rákaramellizálódik a csirkék, sertések, marhák felszínére, az tényleg utánozhatatlan.

Egyszerre hat különlegességként, egyfajta ünnepélyes hangulatot teremt, mégis egyszerű és köznapi minden mustáros húsétel. Ezt valószínűleg annak köszönhetik, hogy a pikáns szószba való forgatás egyfajta pácolásként hat a szeletekre, megpuhulnak, ellazulnak, fantasztikusan omlósak és ízesek lesznek. Készítsünk el egyet a mustáros húsételek közül, vagy, amennyiben nagyon éhesek vagyunk, akár kettőt is!

  1. 1.

    Mustáros gombaragu alatt sült rozmaringos csirke

  2. 2.

    Tepsis csirkecomb krumplival

  3. 3.

    Fonott csirkemell mustáros mártással

  4. 4.

    Svájci sertésborda

  5. 5.

    Esterházy-rostélyos

  6. 6.

    Fűszeres sült tarja római tálban

  7. 7.

    Egyszerű cigánypecsenye

  8. 8.

    Fokhagymás-krémes csirkemell

  9. 9.

    Texasi omlós marhahús

  10. 10.

    Mustáros-csípős csirkecomb

  11. 11.

    Mustáros csirkecombok serpenyőben

  12. 12.

    Mustáros marharagu

Még több mustáros húsétel itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

További cikkek