12 pikánsan mustáros húsétel, amit hidegen is befalnánk

Mennyei ízházasság köttetik minden mustáros húsétel készítése során: ahogy a pikáns mártás rákaramellizálódik a csirkék, sertések, marhák felszínére, az tényleg utánozhatatlan.

Egyszerre hat különlegességként, egyfajta ünnepélyes hangulatot teremt, mégis egyszerű és köznapi minden mustáros húsétel. Ezt valószínűleg annak köszönhetik, hogy a pikáns szószba való forgatás egyfajta pácolásként hat a szeletekre, megpuhulnak, ellazulnak, fantasztikusan omlósak és ízesek lesznek. Készítsünk el egyet a mustáros húsételek közül, vagy, amennyiben nagyon éhesek vagyunk, akár kettőt is!

Még több mustáros húsétel itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek