10 szaftos és omlós mustáros hús, amiért odavagyunk

Hihetetlenül szaftosak és csábítóan omlósak, azok a húsok, amik felkerültek a listánkra! Próbáljátok ki mindegyiket!

  1. 1.

    Mustáros csirkecombok serpenyőben

  2. 2.

    Mustáros marharagu

  3. 3.

    Mustáros gombaragu alatt sült rozmaringos csirke

  4. 4.

    Tepsis mustáros tarja zöldségekkel

  5. 5.

    Sütőben sült mustáros csirkemell

  6. 6.

    Krémes, mézes-mustáros csirkemell

  7. 7.

    Mustáros-csípős csirkecomb

  8. 8.

    Citromos-mustáros húsgolyó mákos metélttel

  9. 9.

    Mustáros-fűszeres pácolt tarja

  10. 10.

    Mézes-mustáros csirkemell

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek