10 szaftos és omlós mustáros hús, amiért odavagyunk

Hihetetlenül szaftosak és csábítóan omlósak, azok a húsok, amik felkerültek a listánkra! Próbáljátok ki mindegyiket!

  1. 1.

    Mustáros csirkecombok serpenyőben

  2. 2.

    Mustáros marharagu

  3. 3.

    Mustáros gombaragu alatt sült rozmaringos csirke

  4. 4.

    Tepsis mustáros tarja zöldségekkel

  5. 5.

    Sütőben sült mustáros csirkemell

  6. 6.

    Krémes, mézes-mustáros csirkemell

  7. 7.

    Mustáros-csípős csirkecomb

  8. 8.

    Citromos-mustáros húsgolyó mákos metélttel

  9. 9.

    Mustáros-fűszeres pácolt tarja

  10. 10.

    Mézes-mustáros csirkemell

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek