Mit főzzek ma? Hagymaleves, rakott káposzta és chiapuding az ajánlatunk

Csütörtökre igazi comfort food-okat hoztunk első és második fogás gyanánt, amelyek az otthoni tűzhely hangulatát idézik - mintha anyud készítette volna őket! Forró hagymaleves pirítóssal és húsos rakott kel vár, a végére viszont valami extrát tartogatunk: chiapudingot!

Mai ajánlatunk egy igazi, autentikus francia hagymaleves, amit rakott kel követ szaftosan, a sort pedig krémes chiapuding zárja.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több egytálétel itt!

DESSZERT

Még több édes krém itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek