10 magyaros kedvenc, amiről a nyári melegben sem mondunk le

A magyar embert nem állíthatja meg semmi, ha a kedvenc ételének élvezetéről van szó. Bizony, még a nyári meleg sem: ilyenkor is hősiesen megfőzzük és nagy falatokkal megesszük a magyarosabbnál magyarosabb fogásokat. Na, ezek jönnek most, szépen, sorban.

  1. 1.

    Paprikás burgonyaleves

  2. 2.

    Gyors csibebrassói

  3. 3.

    Magyaros burgonyagombóc-leves

  4. 4.

    Főtt marhahús meggymártással és petrezselymes burgonyával

  5. 5.

    Gulyásleves Ana konyájából

  6. 6.

    Pásztortarhonya a konyhából

  7. 7.

    Tökéletes paprikás krumpli

  8. 8.

    A Brassói

  9. 9.

    Becsinált leves, (majdnem) ahogy nagymamám készíti

  10. 10.

    Tarhonyaleves kolbásszal

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek