Ma van a nemzetközi palacsintanap: ünnepeld velünk 12 ÉDES recepttel!

A palacsintanap minden évben nagyböjt előtti napra, húshagyó keddre esik. Ez az utolsó alkalom "dőzsölésre", hiszen a nagyböjt már önmegtartóztatást követel.

  1. 1.

    Mogyorókrémes palacsintavirágok

  2. 2.

    Szilvás palacsinta

  3. 3.

    Feketeerdei cseresznyés palacsinta

  4. 4.

    Dutch baby

  5. 5.

    Túró Rudi zabpalacsinta

  6. 6.

    Brownie palacsinta kókuszkrémmel

  7. 7.

    Thai banános palacsinta

  8. 8.

    Aszalt szilvás rántott palacsinta

  9. 9.

    Sörös palacsinta erdei gyümölcsökkel

  10. 10.

    Bounty palacsinta

  11. 11.

    Barackos-karamelles palacsinta

  12. 12.

    Palacsintás finomság

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!