Süsd a legnépszerűbb sütiket húsvétra

Húsvét alkalmából egy helyre gyűjtöttük a kedvenc sütireceptjeiteket – csak győzzetek válogatni belőlük – krémes, habos sütik, piskóták várnak!

Egy helyen a kedvenceitek! A közelgő húsvét ürügyén összeszedtük az elmúlt hetek legnépszerűbb süteményeit, ezeket néztétek meg legtöbbször a NoSaltyn, készítettétek el őket és osztottátok meg a velük kapcsolatos tapasztalatokat. Nem mondjuk, az ide válogatott sütik mindegyik kalóriabomba, de ünnep idején talán megengedhetünk magunknak egy kis dőzsölést: a krémes és kinder sütik még mindig a kedvenceitek, a Túró Rudi torta pedig már több mint fél éve az élmezőnyben található. Bár téli lélekmelegítőnek számít, mi azért jó szívvel ajánljuk a kürtőskalácsot a hagyományos fonott mellé. Tuti nagy sikerünk lesz vele, ha nekiveselkedünk a megsütésének – nem állítjuk, hogy pár perces művelet lenne a készítése, de annyira megéri!

Mogyorós kinder bueno szelet recept

Az Eszter-szelet egy klasszikus süti, melyen habkönnyű piskótára kapaszkodik fel a vaníliából és tojásfehérjéből összeállított krém, a tetejét még grátiszként csokireszelékkel is megszórhatjuk. A kevert sütik nem véletlenül örvendenek nagy népszerűségnek, a boci szelet az egyik legkedveltebb recept közülük, mert a legdrágább hozzávalója is a túró – abból viszont fél kiló mindenképpen kell hozzá! A Kata-szeletet már előző összeállításunkban is ajánlottuk a filléres sütik között és most sem teszünk kivételt. A tejfölös tészta és a lekvár találkozása az abbahagyhatatlan édességek közé emeli ezt a finomságot. A tejszelet közül a kinder bueno szelet az egyik etalon az oldalon: kekszes alapon sok-sok krém. A Túró Rudi torta nem igényel nagy cukrásztehetséget, a vendégek viszont imádni fognak minket érte. A kókuszrajongók pedig imádni fogják a kedvencükről elnevezett pingvin szeletet. Bármelyiket is választod az év legnépszerűbb sütijei közül, nem lőhetsz mellé!

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

„Csakis szívvel, lélekkel lehet finom ételeket az asztalra varázsolni" –...

A Nosalty-közösség nem lenne ugyanaz fáradhatatlan házi szakácsai nélkül, akik minden héten újabb receptekkel rukkolnak elő, ezzel is színesítve az oldalt. Ennek a lelkes csapatnak az egyik tagja Kard Éva "Gizi", aki HÚSBAVÁGÓ receptversenyünkön különdíjat nyert citromos-bazsalikomos patisszonkrémlevesével. Ő mesél most nekünk otthonról, konyháról és főzésről.

Nosalty

További cikkek

A görögdinnye tárolásának aranyszabályai

A dinnyével nem könnyű az élet. Már maga a kiválasztás is egy idegőrlő folyamat, ami alatt próbáljuk a legédesebb gyümölcsöt hazavinni. És ha ez sikerül, következik az újabb fejtörés: a tárolás kérdése.