Süsd a legnépszerűbb sütiket húsvétra

Húsvét alkalmából egy helyre gyűjtöttük a kedvenc sütireceptjeiteket – csak győzzetek válogatni belőlük – krémes, habos sütik, piskóták várnak!

Egy helyen a kedvenceitek! A közelgő húsvét ürügyén összeszedtük az elmúlt hetek legnépszerűbb süteményeit, ezeket néztétek meg legtöbbször a NoSaltyn, készítettétek el őket és osztottátok meg a velük kapcsolatos tapasztalatokat. Nem mondjuk, az ide válogatott sütik mindegyik kalóriabomba, de ünnep idején talán megengedhetünk magunknak egy kis dőzsölést: a krémes és kinder sütik még mindig a kedvenceitek, a Túró Rudi torta pedig már több mint fél éve az élmezőnyben található. Bár téli lélekmelegítőnek számít, mi azért jó szívvel ajánljuk a kürtőskalácsot a hagyományos fonott mellé. Tuti nagy sikerünk lesz vele, ha nekiveselkedünk a megsütésének – nem állítjuk, hogy pár perces művelet lenne a készítése, de annyira megéri!

Mogyorós kinder bueno szelet recept

Az Eszter-szelet egy klasszikus süti, melyen habkönnyű piskótára kapaszkodik fel a vaníliából és tojásfehérjéből összeállított krém, a tetejét még grátiszként csokireszelékkel is megszórhatjuk. A kevert sütik nem véletlenül örvendenek nagy népszerűségnek, a boci szelet az egyik legkedveltebb recept közülük, mert a legdrágább hozzávalója is a túró – abból viszont fél kiló mindenképpen kell hozzá! A Kata-szeletet már előző összeállításunkban is ajánlottuk a filléres sütik között és most sem teszünk kivételt. A tejfölös tészta és a lekvár találkozása az abbahagyhatatlan édességek közé emeli ezt a finomságot. A tejszelet közül a kinder bueno szelet az egyik etalon az oldalon: kekszes alapon sok-sok krém. A Túró Rudi torta nem igényel nagy cukrásztehetséget, a vendégek viszont imádni fognak minket érte. A kókuszrajongók pedig imádni fogják a kedvencükről elnevezett pingvin szeletet. Bármelyiket is választod az év legnépszerűbb sütijei közül, nem lőhetsz mellé!

Címlapról ajánljuk

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!

Nosalty

További cikkek