A legjobb magyaros fogások!

A magyar konyha legjobb fogásait nem könnyű összeválogatni, mi mégis megpróbáltuk a 15 legnépszerűbbet elhozni nektek.

A magyaros fogásokról a gulyásleves és a pörkölt jut eszünkbe először, pedig rengeteg olyan ételünk van, ami - bár máshol is létezik - egy-egy sajátos csavarral a magyar konyha tipikus fogásává avanzsált. 15 olyan ételt hoztunk nektek, amit jó szívvel ajánlunk bárkinek, aki szereti a magyar konyhát.

  1. 1.

    Fasírtgolyók

  2. 2.

    Resztelt csirkemáj

  3. 3.

    Falusi kocsonya füllel és csülökkel

  4. 4.

    Töltött dagadó Napfény és fűszertől

  5. 5.

    Libatöpörtyű

  6. 6.

    Hátszín paprikás mártással

  7. 7.

    Csáky-féle töltött marhaszelet

  8. 8.

    Malacsült lusta krumplival és részeges káposztával

  9. 9.

    Kemencében sült rozmaringos tarja

  10. 10.

    Véres hurkával töltött szűzpecsenye burgonyarétessel

  11. 11.

    Szűzérmék hentes módra

  12. 12.

    Rántott hús gazdagon zöldkörettel

  13. 13.

    Pikáns csirke egészben sütve

  14. 14.

    Párolt marha zsemlyepofésznivel

  15. 15.

    Oldalas rozmaringos krumplival zellermártással

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!