A legjobb magyaros fogások!

A magyar konyha legjobb fogásait nem könnyű összeválogatni, mi mégis megpróbáltuk a 15 legnépszerűbbet elhozni nektek.

A magyaros fogásokról a gulyásleves és a pörkölt jut eszünkbe először, pedig rengeteg olyan ételünk van, ami - bár máshol is létezik - egy-egy sajátos csavarral a magyar konyha tipikus fogásává avanzsált. 15 olyan ételt hoztunk nektek, amit jó szívvel ajánlunk bárkinek, aki szereti a magyar konyhát.

  1. 1.

    Fasírtgolyók

  2. 2.

    Resztelt csirkemáj

  3. 3.

    Falusi kocsonya füllel és csülökkel

  4. 4.

    Töltött dagadó Napfény és fűszertől

  5. 5.

    Libatöpörtyű

  6. 6.

    Hátszín paprikás mártással

  7. 7.

    Csáky-féle töltött marhaszelet

  8. 8.

    Malacsült lusta krumplival és részeges káposztával

  9. 9.

    Kemencében sült rozmaringos tarja

  10. 10.

    Véres hurkával töltött szűzpecsenye burgonyarétessel

  11. 11.

    Szűzérmék hentes módra

  12. 12.

    Rántott hús gazdagon zöldkörettel

  13. 13.

    Pikáns csirke egészben sütve

  14. 14.

    Párolt marha zsemlyepofésznivel

  15. 15.

    Oldalas rozmaringos krumplival zellermártással

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Színes-illatos citrussaláta, amitől biztosan boldogabb lesz a tél

A tél nem éppen a salátázás időszaka, legalábbis papíron, a színekre, harsanós zöldekre és gyümölcsökre, a vitaminra (na meg a karcsúbb alakra) viszont ilyenkor is vágyunk, sőt. Főzzünk abból ami van, azaz jelen esetben főznünk sem kell: használjuk ki a szezon gyümölcseit, és dobjunk össze egy nagyon pikáns, nagyon színes citrussalátát édesköménylevelekkel!

Hering András

További cikkek

Ez történik, ha egy hónapig nem eszel húst és tejterméket

Egyre többen kezdik a hús elhagyásával az új évet: a Veganuár évről évre népszerűbbé válik, ami nem csoda, a húsfogyasztás visszafogása az egészségnek is jót tesz. Más kérdés, hogy a veganizmusnak milyen előnyei és hátrányai vannak – de az biztos, hogy rövid távon kifejezetten hasznos elhagyni az állati eredetű termékeket.