Legjobb káposztasalátáink

A Konyhafőnök mai adásának párbajfeladata egy amerikai majonézes káposztasaláta, a coleslaw elkészítése volt. A zsűri Murad salátáját ítélte jobbnak.

Majonézzel vagy anélkül, a káposztasaláta fantasztikusan üdítő dolog. Nem csak az amerikaiakat, minden nemzetet megigézett. Az eredeti coleslaw salátában hosszanti csíkokra vágják a zöldségeket: a káposztát és a répát. A mártás majonézből, ecetből és cukorból készül, amit egyenletesen el kell keverni a zöldségekkel. A versenyben Nándor maradt alul, aki inkább kockázta a káposztát. Lehet, hogy emiatt esett ki? Melyik a Te kedvenc káposztasalátád?

 1. 1.

  Amerikai káposztasaláta 2.

 2. 2.

  Répás-almás káposztasaláta

 3. 3.

  Csípős káposztasaláta

 4. 4.

  Nyers káposztasaláta

 5. 5.

  Uborkás káposztasaláta Évi nénitől

 6. 6.

  Görög káposztasaláta

 7. 7.

  Ázsiai káposztasaláta

 8. 8.

  Curtido

 9. 9.

  Koreai kimchi – káposztasaláta

 10. 10.

  Savanyú káposzta saláta

 11. 11.

  Csípős-savanyú káposzta

 12. 12.

  Szuper vitaminbomba tavaszeleji újjáéledéshez

 13. 13.

  Tavaszi káposztasaláta variációk

Tudj meg többet A Konyhafőnök adásáról itt!

Címlapról ajánljuk

Csak egy dolog kell, hogy soha többé ne duguljon el...

A mosogató lefolyóján napi szinten rengeteg apró kosz, ételmaradék és egyéb szennyeződés utazik, és bizony nem mindig akarnak véglegesen távozni. A dugulás elhárításához szerencsére csak egy egyszerű dolog kell. Otthon Tippünkben felfedjük, mi is ez pontosan!

Nosalty

További cikkek

Nem jó ötlet 40 fokon ruhákat mosni

Sokak számára fogós kérdés, hány fokon érdemes mosni a ruhákat. A legtöbb címke megengedi, hogy 40°C-on mossunk, de valóban szükségünk van ilyen meleg vízre? Következő Otthon Tippünk segíthet választ adni a kérdésre.

Ne olajon süsd a tükörtojást, ha jót akarsz magadnak

A megszokott és jól bevált tojássütési módszerrel ugyan semmi baj nincsen, de természetesen mindig van hová fokozni a dolgokat. Ezt a célt szolgálja az olaj lecserélése is: egy másik alapanyaggal ugyanis fenséges, karamellizált aljú, tökéletes állagú tükürtojást kaphatunk.