10 recept, ami megmutatja, milyen sokszínű kincs a kuszkusz

Apró szemek, amelyek pillanatok alatt puhára főnek, és szinte bármilyen ételt tökéletesen kiegészítenek. Ha kell, felszívják a szaftot, ha kell elkeverednek egy salátában. Jöjjenek a legjobb kuszkuszos receptek!

  1. 1.

    Marokkói sütőtök-tagine

  2. 2.

    Marokkói bárányragu kuszkusszal és harissa szósszal

  3. 3.

    Kuszkusz saláta 2. - hús nélkül

  4. 4.

    Túrógombóc kuszkusszal

  5. 5.

    Sült zöldséges kuszkusz

  6. 6.

    Sült padlizsános kuszkusz saláta

  7. 7.

    Kuszkuszos sütőtökfasírt

  8. 8.

    Fűszeres sült padlizsán kuszkusszal

  9. 9.

    Fűszeres-narancsos kuszkusz csirkemellel és csicseriborsóval

  10. 10.

    Kuszkusszal töltött gomba

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek