kuszkusz

7 nap 7 étel – Gyors és olcsó(bb) fogások kevés...

A nyár kellős közepén kevésbé vágyunk nagyon húsos, forró ételekre, a múlt heti hírek hallatán pedig sokan már most azon gondolkodhatnak, hogyan lehet majd még kevesebbet használni a sütőt és a tűzhelyet, ezzel is mérsékelve a havi fogyasztást. Bár még van időnk azon agyalni, hogyan főzzünk a hidegebb hónapokban, mi a nagy melegben most olyan ételeket ajánlunk, melyek gyorsan, egyszerűen, viszonylag olcsón elkészülnek, kevés főzési idővel.

Nosalty

Főzz kuszkuszt úgy, mint egy igazi profi

A kuszkusz egy szerény gabonaféle (hántolt, őröletlen vagy durvára őrölt durumbúzából készül), és éppen ennek köszönhetően rendkívül sokoldalúan lehet vele dolgozni. Most ahhoz hoztunk tippeket, hogy minden alkalommal tökéletesre főzd!

Szász Nóri

Címlapról ajánljuk

Így fékezd meg, hogy csilliárdokba kerüljön a karácsonyi lakoma

Karácsonykor általában mindenből kicsit többet készítünk és ha az év többi napján nem is, ilyenkor igyekszünk különlegesebb, drágább alapanyagokból főzni, gazdagabb, igazi ünnepi lakomákat rendezni. Idén azonban a legtöbben jobban meggondolják, mire mennyit költenek, kreatív ötleteket adunk a finom, de nem elszállós karácsonyi finomságokhoz.

Szekeres Dóra

További cikkek