11 krémesre kavart főzelék nyárra (is)

Töretlenül imádjuk a krémes főzelékeket, főleg, ha kevés tejföl is kerül beléjük! Vesd be a most szezonális zöldségeket!

  1. 1.

    Tökfőzelék olaszosan

  2. 2.

    Frankfurti zöld mártás

  3. 3.

    Kapros vajbabfőzelék GastroHobbi konyhájából

  4. 4.

    Lencsefőzelék Helga konyhájából

  5. 5.

    Zöldbabfőzelék buggyantott tojással

  6. 6.

    Finomfőzelék kukoricával

  7. 7.

    Nyári babfőzelék kovászos uborkával

  8. 8.

    Curry-s sárgaborsó-főzelék

  9. 9.

    Ízes krumplifőzelék

  10. 10.

    Tejfölös karalábéfőzelék Andi konyhájából

  11. 11.

    Cukkinifőzelék Zuzu konyhájából

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk