7 recept, ami bebizonyítja, hogy a töltött karalábé mennyei

Használjuk ki, hogy friss, zsenge karalábét lehet kapni a piacon és a boltokban. Készüljön ezúttal belőle egy isteni töltött karalábé, mely bebizonyítja, hogy isteni finom ez a zöldség.

 1. 1.

  Zöldfűszeres töltött karalábé

 2. 2.

  Pulykahússal töltött karalábé

 3. 3.

  Töltött karalábé Glaser konyhájából

 4. 4.

  Töltött karalábé

 5. 5.

  Zöldfűszeres gerslivel és pulykával töltött karalábé sóskamártással

 6. 6.

  Darált hússal töltött karalábé

 7. 7.

  Töltött karalábé Katharosz konyhájából

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?