Ezt készítsd a megmaradt kávéból a Nébih szerint
Gyakran előfordul, hogy több kávét készítünk a kelleténél, ahelyett azonban, hogy kiöntenénk, használjuk fel okosan a maradékot!
NosaltyGyakran előfordul, hogy több kávét készítünk a kelleténél, ahelyett azonban, hogy kiöntenénk, használjuk fel okosan a maradékot!
NosaltyNapi Tippünkben egy olyan megoldást hozunk, amivel akár mindennap palacsintát reggelizhetsz, és ez csak pár percbe kerül.
Szász NóriNem mondjuk, hogy feltalálták a spanyolviaszt, de egy praktikus trükkel fel lehet tölteni úgy a jégkockatartót, hogy ne folyjon mindenfele a víz.
NosaltyJobb, ha inkább nem kérsz jeget az italodba az éttermekben, ugyanis sok helyen nem takarítják ki megfelelően a jégadagolót.
NosaltySajnáljuk, de egész életedben rosszul töltötted meg a jégkockatartót. Semmi gond, mi is így voltunk ezzel, de ez a nyár tökéletes alkalom a változtatásra.
Szász NóriMegállíthatatlanul jönnek a forró nyári napok, amelyeken bármit megtennénk egy hűsítő italért. Ilyenkor minden nap használt eszköz lesz a konyhában a jégkockatartó, amivel tonnaszám termeljük a jeget. Idén nyáron lépjünk egy szinttel feljebb!
Lakos BenedekGyors és könnyű, viszont meglepően alapos tipp, amivel növelheted a jégkockatartód élettartamát, figyelve saját higiéniádra is. Nem kell azonnal megválnod tőle, ha nem úgy ragyog, mint új korában. Tisztítani viszont muszáj néha!
Macsuga ViktóriaA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyLegyen még fantasztikusabb a karácsonyod, vegyél részt az ALDI egyedülálló nyereményjátékában!
HirdetésA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...